Mine interesser

Jeg sætter stor pris på min motorsport, min fritid og naturligivs min familie.

Da jeg fik benzin i blodet

Fra jeg var 7 år, til 15 år, gik jeg til dans på konkurrenceplan og jeg befandt mig derfor i en verden med flotte kjoler, pailletter og højhælede sko. Men da jeg var omkring 15 år, havde min papsøster en kæreste, som var meget interesseret i motorsport og selv kørte gokart. Det synes vi var spændende. Han gav mig en model af en Formel 1-bil i størrelse 1:24 med Ayrton Senna, som var en kendt kører dengang, i førersædet. Jeg husker det tydeligt. I starten undrede jeg mig over, hvorfor jeg fik den gave. Jeg var jo pige, og jeg gik til dans, men alligevel var jeg enormt fascineret af Formel 1-bilen. Den vakte min interesse.

Jeg havde set lidt Formel 1 i fjernsynet og kunne godt se, at det var biler med kræfter, som virkelig kunne køre hurtigt. Men da jeg stod med modelbilen i hånden, syntes jeg alligevel, at den så meget skrøbelig ud, og så blev det interessant for mig at finde ud af mere om motorsport, og hvad der skete i Formel 1. Det var begyndelsen på en helt ny verden i forhold til den pæne verden med højhælede sko og dansekjoler.

Læsning giver mig ro

Jeg sætter stor pris på, at læse en god bog når der er tid til. I mit eget selskab med en god bog, kan fantasien få lov til at få frit løb, og hverdagens stress og jag bliver glemt for en stund. Den bedste bog jeg har læst for nyligt er Jæger – i krig med eliten af Thomas Rathsack.

Min familie betyder alt

Mine to voksne sønner er naturligvis dem, der har den største plads i mit hjerte. Jeg holder utrolig meget af, at have samvær med dem og nyde familiens umiddelbarhed, og det nærvær, der sjældent findes andre steder end i ens egen familie.